Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Reizen na de brexit: wat verandert er allemaal voor jou?

Nog een maand en de brexit is een feit. Hoe die er tot in de details zal uitzien, daarvoor wordt er momenteel nog stevig onderhandeld. Maar wat we zeker al weten is dat vanaf 2021 voor ons als reizigers niets meer hetzelfde zal zijn. Heb je binnenkort een paspoort nodig voor een kort verblijf? Zal je meer betalen voor een tripje met de Eurostar naar Londen? En wat met je ziekteverzekering? Onze reisexpert zocht het uit.

9 reacties

  • Lodewijk Godefroot

    3 jaar geleden
    Het jaarlijks bezoekje aan een musical in West End werd vanaf 2020 vervangen door Parijs, Amsterdam, etc..... Tot nooit meer Great Britain !
  • Max Hendrix

    3 jaar geleden
    Er verandert dus quasi niets omdat ze sowieso geen deel van Schengen zone uitmaakten.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    De Britse hoogmoed zal ik zeker niet missen en op verlof zal het in veel hotels en op de wandeldijken gezelliger zijn daar er minder stom dronken ruzie makers gaan rond lopen
  • Jan Hebbelinck

    3 jaar geleden
    Ben er zeker 20 keer geweest, mooie herinneringen, heb er vrienden wonen maar amai die mensen hebben oogkleppen op. En altijd maar zeuren over de goeie oude tijd. Neen sorry, zal tijdje duren eer ik terug ga.
  • luc holvoet

    3 jaar geleden
    Een prachtig land, Engeland. Ze hebben groot gelijk dat ze de corrupte EU verlaten. Van zodra we kunnen gaan we er terug op reis.