Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Jarenlang geen probleem, nu plots wel: waarom willen stervoetballers opeens FIFA-game tackelen?

VoetbalZlatan Ibrahimovic, 39-jarige rot in het voetbalvak, begrijpt het niet. Waarom mag de maker van de populaire game FIFA 21 zijn naam en gezicht gebruiken? En vooral: waarom wordt Zlatan er niet voor betaald? Want dat er veel geld te verdienen valt met een naam en een gezicht in FIFA 21 bewees David Beckham al.

8 reacties

  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Zlatan moet niet zeuren zonder Reklame en deze game is ook een soort van Reklame voor deze voetballers en hun clubs zouden ze zulke Fortuinen niet krijgen en zouden er Geen portret rechten nodig zijn ?! Dat Zlaten eens evenveel Belastingen begint te betalen op zijn enorme Lonen net zoals een gewone arbeider zou moeten betalen zo'n 57% in Plaats van 15% voor voetballers , alé hier in België toch ?! Moeten gewone mensen nu ook gaan zeuren dat ze bestolen worden door deze Voetballers ? 
  • Nando Garcia Fernandez

    3 jaar geleden
    Voor al die tegen zijn, kan ik begrijpen maar als ze jouw gezicht gebruiken wil je er ook gekd voor en dat is o⁸ok begrijpelijk. Privacy weet je is voor iedereen
  • Calvin de Vet

    3 jaar geleden
    Sluit dat spel af dan is iedereen blij ;)
  • Stefaan Vanwijnsberghe

    3 jaar geleden
    Het gaat hier alleen over geld. ZE hebben moeten inleveren wegens Covis 19, maar hebben een train de vie, zo groot, dat ze geld nodig hebben om te (over)leven. Meer dan dat is het niet. Stop gewoon met dat game te spelen en de geldkraan gaat verplicht dicht.
  • sjaak vanslembrouck

    3 jaar geleden
    waarom het ze nu opeens wel kan schelen ? Duidelijk toch, de sport krijgt door corona links en rechts klappen. e-sports daarintegen doet het enorm goed, het is een mijarden industrie die binnenkort de gewone sport zal voorbijsteken qua kijkers en opbrengst, het is mogelijk al zo als je het succes van Leage og legends enzo bekijkt.