De bromfietser trok de aandacht van de agenten door zijn hoge snelheid.
Volledig scherm
De bromfietser trok de aandacht van de agenten door zijn hoge snelheid. © Bollen

Hallucinant: bromfietser onder invloed van speed brengt bejaarde ten val tijdens vlucht, ramt politiewagen, blijkt levenslang rijverbod te hebben én heeft bijl op zak

  1. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  2. Bart (52) uit Aarschot is schooldirecteur én food blogger met ruim 15.000 volgers: “Interesse was zó groot dat ik net mijn eerste kookboek uitheb”
    PREMIUM

    Bart (52) uit Aarschot is schooldi­rec­teur én food blogger met ruim 15.000 volgers: “Interesse was zó groot dat ik net mijn eerste kookboek uitheb”

    Hij is schooldirecteur en influencer - al hoort hij zelf liever de term content creator - en bracht zopas zijn eerste kookboek uit. In “Easy & Speedy” deelt Bart De Roeck (52) heel eenvoudige en haalbare gerechten. “Ik ben begonnen als hobbybakker, maar er was zoveel interesse dat ik er mijn bijberoep van heb gemaakt. Intussen kwamen er ook dagelijkse gerechten bij, vooral comfort food.” Bart vertelt hoe hij de twee jobs combineert, en wat zijn eigen favoriete gerecht is. “Dat recept alleen is al 100.000 keer bekeken, zot toch?”
    Aarschot