Tommaso Bordoni
Volledig scherm
PREMIUM
Tommaso Bordoni

Antwerpse kleermaker uit ‘Jonge Wolven’ streek volgens overheid onterecht coronapremie op: “Niet van plan om die 8.800 euro terug te betalen”

AntwerpenDe Antwerpse kleermaker Tommaso Bordoni (29), die onlangs in de VTM-reeks ‘Jonge Wolven’ schitterde, is diep ontgoocheld. Hij moet een coronapremie van 8.800 euro terugbetalen. “Omdat we zogezegd geen showroom hebben. Maar die hebben we wél. In Zandhoven”, aldus Bordoni, die niet zinnens is om het geld terug te storten.

  1. Havenbeveilingskorps haalt deadline van 70 nieuwe bewakingsagenten in de Antwerpse haven: “Scheepvaartpolitie krijgt ook eigen recherche”
    PREMIUM

    Havenbevei­lings­korps haalt deadline van 70 nieuwe bewakings­agen­ten in de Antwerpse haven: “Scheep­vaart­po­li­tie krijgt ook eigen recherche”

    Het nieuwe Havenbeveiligingskorps is een feit. 70 bewakingsagenten zijn het afgelopen jaar gerekruteerd en opgeleid om samen met de interventiediensten van de Scheepvaartpolitie de haven weer veiliger te maken. En natuurlijk het leven van drugscriminelen te bemoeilijken. Sinds de oprichting van het korps een jaar geleden konden al zo’n 170 drugsgerelateerde arrestaties uitgevoerd worden. “Maar de uithalers zijn slim en verleggen mogelijk hun werkterrein naar het binnenland.”
    Antwerpen
  2. Wij gingen proeven op Antwerpen Proeft: “We proberen geen koolhydraten te eten, want we willen zo veel mogelijk proeven”
    PREMIUM

    Wij gingen proeven op Antwerpen Proeft: “We proberen geen koolhydra­ten te eten, want we willen zo veel mogelijk proeven”

    Een hamburger van de hand van Tulli Padwa (ster van tv-programma Shalom Allemaal!), een sushiroll van Wout Bru, een Brusselse wafel van Roger Van Damme of een Congolese ‘chicken waffle’: de Waagnatie is dit verlengde hemelvaartweekend weer vier dagen lang het walhalla van hapjes. Van donderdag 9 tot zondag 12 mei vindt de zestiende editie van culinair festival Antwerpen Proeft plaats. De formule is bekend: gerenommeerde restaurants, sterrenchefs, jong talent en tv-koks pakken uit met signatuurgerechten in degustatievorm. Onze journalist ging proeven.
    Antwerpen