Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images
Borussia Mönchengladbach BMG
2
EINDE
3
Internazionale INT
  • 45'+1' 75' Goal Alassane Pléa
  • Matteo Darmian Goal 17'
  • Romelu Lukaku Goal 64' 73'

Lukaku geeft Inter levenslijn met twee goals tegen Gladbach, Italiaanse pers looft ‘Big Rom’

Champions LeagueIn hoogste nood kan Inter altijd rekenen op Romelu Lukaku. Zijn levenslijn en in groep B ook een beetje die van Real Madrid. Twee belangrijke goals houden Inter nog minstens een week in Europa. 

13 reacties

  • Raf Ostach

    3 jaar geleden
    @Constan: JB zoekt spijkers op laag water om prestatie van Lukaku te minimaliseren. Ongelooflijk wat Lukaku-bashers tegenwoordig verzinnen aan argumenten. En Romelu...die presteert gewoon beter en beter, elke keer weer...mocht Lukaku bijv Pieter De Clercq heten die opgeleid was bij Club Brugge, dan zou het een wereldspits zijn...zielig.
  • Maartje Nieuwboter

    3 jaar geleden
    Nick Verheyen, als je zelfs al Rashford in je lijstje zet... De Italiaanse pers en analisten noemen  Romelu in één adem met CR7 en Zlatan, en het verschil tussen hun mening en de jouwe is dat zij wél weten waarover ze schrijven. Bij hen liggen die drie spelers immers onder een vergrootglas. Met alle respect, maar hun oordeel lijkt me net dat tikje betrouwbaarder dan dat van jou.
  • St V riel

    3 jaar geleden
    JB Antwerpen, als de scheids toch in het voordeel van inter zou fluiten WAAROM zou die dan 4 minuten langer laten overspelen als volgens jou het maar 2 min. mogen zijn, en zeker als de stand na 90 min. nog steeds in het voordeel van inter is, ik weet niet wat jou punt is.
  • Jan Vanbrabant

    3 jaar geleden
    En met dank aan de scheidsrechter... Alle kleine en grote foutjes steeds in het voordeel van Inter. Penalty op Stindl kon zeker worden gefloten, 3de goal, 6' overspelen dat er in realiteit maar 2 waren in spelhervatting,...nooit gedacht dat die trucken van de foor moesten worden bovengehaald om deze ploeg nog aan boord te houden.  
  • Stef Persico

    3 jaar geleden
    Eindelijk alleen maar positieve reacties op Rom! Wat ben ik blij voor hem, na al de negativiteit die hier over hem telkens werd verkondigd. Die is zéker in staat om dit nog 5 jaar vol te houden op dit niveau. De beste diepe spits die we ooit zullen hebben gehad