Illustratiebeeld. Een vrouw krijgt het corovaccin.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. Een vrouw krijgt het corovaccin. © Photo News

Vaccineren van Belgen wordt huzarenstuk: “Organiseer het best per arrondissement of per huisartsenwachtpost”

Het vaccineren van alle Belgen wordt een huzarenstuk. Maar het is haalbaar, zeggen experten. “Uit onze berekeningen blijkt dat we de operatie best op het niveau van de arrondissementen of dat van de huisartsenwachtposten doen”, stelt denktank ‘Corona Vaccine Distrubution’ van de Universiteit Antwerpen.

70 reacties

  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    Kunnen we geen referendum eisen over de legaliteit van deze non-chozen regering? Tegelijk iedereen gevaccineerd en gegarandeerd meer opkomst als bij de show verkiezingen die dit land steeds organiseert!
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Totdat de 8 ministers van volksgezondheid hun ze hebben gedaan zal het nog een paar maand duren
  • koen verhaeghe

    3 jaar geleden
    Hopelijk nemen ze nu de economisch actieven eerst.
  • Pejebe Boscart

    3 jaar geleden
    Het kan toch geen probleem zijn. Eerst de Monarchie en de Gevestigde Waarden, en de ministeries en aanverwanten. Moest er iets onverwacht gebeuren of nevenwerkingen, zullen we niemand missen. Indien geslaagd, dan de zorgdiensten, geneesheren en iedereen die in fysiek contact komt met het volk. Als dan nog alles goed lijkt, de risicopatiënten, en daarna pas het volk. Zo zijn we zeker dat de uitgegeven miljoenen, die op onze nek zullen terechtkomen, goed besteed zijn!
  • marc van de poel

    3 jaar geleden
    In België maken ze van alles een probleem. Maar ze zullen er nog wel enkele universitaire studies over laten doen zeker? En dan alle 4000 experten en 4000 specialisten terzake interpelleren. hebben, Daarna de zomer reces en dan lijkt het mij niet ondenkbaar dat we tegen Nieuwjaar de eersten zullen gevaccineerd weten. Nieuwjaar 2022 wel te verstaan.