Dominique Persoone is woensdagavond gastjurylid in 'Bake Off Vlaanderen'.
Volledig scherm
Dominique Persoone is woensdagavond gastjurylid in 'Bake Off Vlaanderen'. © VIER

Dominique Persoone verrast ‘Bake Off ’-kandidaten met bijzondere proef: “Maak ‘love boobies’”

TVDe resterende ‘Bake Off Vlaanderen’-kandidaten gaan geen enkele uitdaging uit de weg, maar wanneer ze horen dat ze ‘love boobies’ moeten maken, krabben ze zich toch even in het haar. Zeker als blijkt dat ze daarvoor oesters moeten gebruiken.

0 reacties

  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. Gentenaar Jens straalt in nieuwe seizoen van Bake-Off Vlaanderen: “De wedstrijd heeft me uit mijn comfortzone geduwd”
    PREMIUM
    Gent

    Gentenaar Jens straalt in nieuwe seizoen van Bake-Off Vlaanderen: “De wedstrijd heeft me uit mijn comfortzo­ne geduwd”

    Jens Detollenaere (32) experimenteert al twintig jaar in zijn eigen keuken om prachtige, precieze bakwerken op tafel te toveren. Zijn vrienden waren zodanig onder de indruk van zijn creaties dat ze hem aanspoorden om deel te nemen aan Bake-Off Vlaanderen. Hoewel hij het zelf allerminst verwacht had, straalt Jens in het nieuwe seizoen. Hij werd al twee keer benoemd tot beste bakker, en durfde uit zijn comfortzone te treden. Waar haalt de trotse Gentenaar zijn bakkunsten vandaan? Overweegt hij om na zijn deelname professioneel aan de slag te gaan? En wie is zijn lievelingsbakker in Gent?