Het moment dat Sepp Blatter onthult dat Qatar het WK van 2022 mag organiseren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het moment dat Sepp Blatter onthult dat Qatar het WK van 2022 mag organiseren. © AFP

Tien jaar geleden de ‘meest corrupte dag in de voetbalgeschiedenis’: álle 22 leden Uitvoerend Comité in opspraak na toewijzing WK’s Rusland en Qatar

VoetbalAmerikaans onderzoek heeft bewezen dat de toewijzing van de WK’s voetbal aan Rusland en Qatar, vandaag exact tien jaar geleden, op een corrupte manier is gebeurd. Een grote verrassing is dat niet, want aan alle 22 namen van het toenmalig Uitvoerend Comité hangt een geurtje. Een duister overzicht.

10 reacties

  • Hubert Van Herck

    3 jaar geleden
    Zouden beter de juiste RSZ op hun loon betalen, die voetballertjes. De clubs maar winst maken, zo kan ik het ook. Vermoedelijk wordt er stevig gelachen met het plebs.
  • Guido Verbist

    3 jaar geleden
    Alles toegedekt met de mantel van de verdraagzaaheid en hij leeft nog lang en gelukkig met de winst van toen.En als ik zo lees je moet die mensen met rust laten dat is daar aangeboren.Wat een grap als je het zelf al niet meer beseft.
  • Tuur schiepers

    3 jaar geleden
    Eerlijkheid duurt het langst ................. om rijk te worden.
  • Peter Bloemen

    3 jaar geleden
    Als er nu ook eens mensen effectief gestraft zouden worden, dat was nog eens een verrassing...Dit corruptie nieuws is dat zeker niet, dat wist iedereen...
  • claudio lugli

    4 jaar geleden
    En nu gaan janken om solidariteit.