Hongla, Refaelov en Haroun.
Volledig scherm
Hongla, Refaelov en Haroun. © Photo News

Met of zonder Haroun? Antwerp FC wil morgen Europese overwintering vastleggen: "Volgende stap in onze ontwikkeling”

AntwerpMatchday -1 vandaag voor Royal Antwerp FC. Morgenavond mogen zij een voorlaatste keer de wei op in de groepsfase van de Europa League. The stakes are high: winst en de Great Old zal ook na nieuwjaar op het Europese toneel actief zijn. Zelfs bij puntenverlies kan dat het geval zijn, als Tottenham wint op LASK. Tegenstander morgen: Ludogorets Razgrad. Samen met spelers Martin Hongla en Lior Refaelov blikken we al even vooruit. En wat met Faris Haroun? Een prangende vraag bij de Great Old.

1 reactie

  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    Hopelijk speelklaar. De breker bij uitstek. Offensief niet altijd efficiënt, maar je moet beter hebben natuurlijk. Verstraete is dat verre van. Boya al helemaal niet.
  1. Opdoffer voor Antwerp: Jean Butez speelt dit seizoen niet meer met breukje in hand en mist bekerfinale
    7

    Opdoffer voor Antwerp: Jean Butez speelt dit seizoen niet meer met breukje in hand en mist bekerfina­le

    Meteen een zware tegenvaller voor Antwerp in de Champions Play-Offs. In de 1-0-nederlaag van zaterdagavond in Anderlecht, heeft Jean Butez een breukje in de hand opgelopen na een duel met een speler van Anderlecht. De doelman onderging gisteren op paaszondag al een kleine operatie bij dokter Vanhees in AZ Monica in Deurne. Maar het verdict is hard: Butez zal dit seizoen niet meer in actie komen en mist de bekerfinale tegen Union. Hij liet dit seizoen alweer twaalf clean sheets optekenen en werd in januari op het Gala van de Gouden Schoen verkozen tot beste doelman. Een kans voor Senne Lammens (21) om zich te bewijzen tussen de palen.
  2. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.