Damon Lawner, de vorige eigenaar van de seksclub, staat centraal op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Damon Lawner, de vorige eigenaar van de seksclub, staat centraal op de foto. © Matthew McDermott

Ondanks corona blijven sterren en beroemdheden naar uiterst exclusieve seksclub trekken: “We gebruiken nu extra zeep”

CelebritiesHet nieuws over het seksfeestje voor 25 mannen waar ook Europarlementslid József Szájer betrapt werd prijkt vandaag op alle voorpagina’s, maar in LA zijn zulke toestanden schering en inslag. De deuren van SNCTM, dat zich profileert als ‘de meest exclusieve seksclub ter wereld’, zijn immers al maanden geopend, hoewel de pandemie nog steeds talloze landen in zijn greep houdt. Onlangs vond er - ondanks de kritiek - nog een heuse Halloween-orgie plaats, maar de seksclub van onder andere Gwyneth Paltrow is niet van plan om in te binden. “Er is nu eenmaal enorm veel vraag naar onze feestjes.”

8 reacties

  • mertens jean

    3 jaar geleden
    Met geld kan men ALLES, Degene die veel geld hebben zijn dan ook meestal belangrijke (???) figuren, politici, filmacteurs, CEO'S van grote bedrijven enz. Die persoontjes bekleden dikwijls belangrijke posities en zijn zo goed als onaantastbaar. Het is van IK kent IK..
  • Gewoon Simpel

    3 jaar geleden
    Ik zie niet veel exclusief, enkel wat onnozelheid en een soort carnaval. Waarschijnlijk duur betaalt en vooral heel corona vrij. De rest niet te melden. Het spel is speel het mee, profiteert ervan. Het ware genot laat ik terzijde. Het zijn niet alleen de zogenaamde sterren. Gewoon wat dichter zoeken. Privé of CLUB.
  • Marnik Van Moorleghem

    3 jaar geleden
    Ooit leert deze wereld wel ,als zij eens door het Corona zijn geveld,en als een vis die om adem hapt in troebel water.
  • Mich Vanderhoydonck

    3 jaar geleden
    Datingsites krioelen van de sexers.Zowel de mens en aardbol in compleet verval  van sex,geweld,drugs en uiterlijk vertoon. 
  • Gino De Neef

    3 jaar geleden
    En wat is het probleem? Een virus met 99.6  overlevingskans? Of gewoon jaloers?