Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © iStock

Vrijdag kan je 202 miljoen euro winnen met EuroMillions: zo maak je meer kans om alléén de jackpot te winnen

Ook zin om ‘schandalig rijk’ te worden? Vrijdag kan je een superjackpot van 202 miljoen euro winnen met EuroMillions. Maar vooraleer u begint te dromen: hoe groot is de winstkans? Kan je die vergroten? En speelt u best via een groepspot of individueel? De Nationale Loterij geeft alvast een tip om de kans te vergroten om alléén met de jackpot aan de haal te gaan. Alle EuroMillions-vragen beantwoord.

132 reacties

  • frans Venloo

    3 jaar geleden
    Als ik het hoor schijnen de politicie de grote pot al meermaals gewonnen gezien hun blijvende uitgaven anders is dit niet mogelijk
  • Marc lauwers

    3 jaar geleden
    Men spreekt hier altijd van goede doelen hoeveel verdienen de directies ervan je zou verschieten hoeveel mensen eerst moeten storten voor hun loon voor men het echt aan het goede doel geven...beter aan de mensen zelf geven ...
  • Paul Boeie

    3 jaar geleden
    @l Luc Van Der Veken , als u zich aanmeld met uw winnend formulier vragen ze wel degelijk uw identiteitsbewijs en het geld storten ze op uw rekening . Het enige waar je mee buiten gaat is een formulier waar je gegevens en het gewonnen bedrag opstaan .
  • Hubert Van Herck

    3 jaar geleden
    Áls men alle voorgaande trekkingen zou hebben ingevuld (1461) dan had men net geen 15% van de inzet 'terugverdiend'. De Nationale Loterij noemt dit 'gewonnen'.
  • J. Platsteen

    3 jaar geleden
    Alleen de grote pot winnen, dat is de droom van de spelers. De droom om je leven een totale ommekeer te geven, daarom speel je. Niet om aan herverdeling te doen.