Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wilmès belt met Iraanse minister van Buitenlandse Zaken: “Ook gesproken over lot Djalali”

Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès (MR) heeft vandaag een telefoongesprek gehad met haar Iraanse ambtgenoot Javad Zarif. Dat heeft het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken op Twitter gemeld en de informatie is ook bevestigd door de woordvoerster van Wilmès. 

6 reacties

  • Max Aereinck

    3 jaar geleden
    Dus, Pé Gevers, we zullen maar beter geen vrouwen minister laten worden?
  • geert Verschelde

    3 jaar geleden
    Ik denk dat een vrouw als minister van buitenlandse zaken geen zo'n goed idee is. In het midden-oosten luisteren ze weinig naar vrouwen, misschien wel uit beleefdheid omdat het een minister is. Maar echt luisteren doen ze niet gezien hun godsdienstige achtergrond.
  • Bart Verlooy

    3 jaar geleden
    Ronald Rens: De man wordt vastgehouden door de staat Iran wegens spionage, dus met godsdienst heeft dit niks te maken. En welke godsdienst heeft zich dan al wel bewezen als menslievend? Godsdienst is doorheen de geschiedenis altijd misbruikt geweest om mensen te mobiliseren elkaar af te slachten. Hoe vaak zijn er geen oorlogen geweest dat beide kampen dachten voor God en vaderland te strijden ondanks dat die god dezelfde was? WOII is ook nog niet zolang geleden hoor.
  • Elisa deJong

    3 jaar geleden
    Hopelijk wordt hij geruild tegen de man die Iran vrij wil hebben en daarna gesproken over “hoe meer vrede etc”.. 
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Voor een paar landen is terechtstellen gewoon een spelletje waar ook Trump aan deel neemt.