De organisator van het seksfeestje in Brussel.
Volledig scherm
De organisator van het seksfeestje in Brussel. © VTM NIEUWS

Organisator seksfeestje Brussel dient klacht in tegen politie: “Ze gedroegen zich als de Gestapo”

VTM NIEUWS deed een interview met de organisator van het seksfeest in Brussel, waar de politie vrijdagavond binnenviel. De man weet dat seks- of andere feesten verboden zijn nu. Maar hij weigert zich daarbij neer te leggen, zegt hij. En hij dient zélf een klacht in tegen het machtsvertoon en de homofobie van de agenten die bij hem binnenvielen.

44 reacties

  • Willy Devroey

    3 jaar geleden
    Dus als je iets uitspookt dat niet kan en de politie komt een controle doen en je verzet je met al je macht en je verliest: beschuldig gewoon de politie en je hebt een kans om te ontsnappen. Zeker met de huidige magistraten en rechters. Maar dit is een zware overtreding: dus alle diplomaten persona non grata en buiten. Deze profiteur : de Belgische nationaliteit afnemen en terug sturen. Hij mag zelfs zijn eventuele straf uitzitten in zijn geboorteland. Wie geeft die nu een forum?
  • Henri Dederen

    3 jaar geleden
    Nog een voorvechter en verdediger van onze Europese waarden en normen. 
  • Louis Heyens

    3 jaar geleden
    als ze toch NIKS misdeden waarom zijn ze dan zich dan gaan verstoppen en zijn ze (naakt) op de vlucht geslagen? Ze hadden rustig op een bankje kunnen gaan zitten of in het bed kunnen gaan liggen en daar hun verantwoordelijkheid kunnen opnemen. Het vluchtgedrag alleen al bewijst een deel van hun besef aan hun schuld
  • Suzy Wann

    3 jaar geleden
    Dat ze deze man maar goed straffen, alleen al om een voorbeeld te zetten. 
  • Bjorn Heremans

    3 jaar geleden
    Dankzij de mentaliteit van deze mensen krijgen wij minder versoepelingen.  Maar wat maakt het uit ze gaan het niet voelen aan hun portefeuille op het einde van de maand. Dat hij nu de politie gaat aanklagen nadat hij goed wist wat hij deed wat niet mocht slaat werkelijk alles.  Beter ze taakstraffen geven plus fikse boetes op een covid afdeling.