REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hongaars premier Orbán reageert op schandaal partijgenoot: “Wat hij gedaan heeft, is onacceptabel”

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft in het blad Magyar Nemzet gereageerd op het nieuws dat zijn partijgenoot en intussen voormalig Europarlementslid József Szájer betrapt werd op een seksfeest in Brussel. 

9 reacties

  • Louis Heyens

    3 jaar geleden
    en heeft Orban het dan over het feit dat het zijn partijgenoot is (was) of over het feit dat Szájer de coronamaatregelen overtrad, of dat Szájer op een sexfeestje was of dat Szájer zich in homokringen begaf ...Wie zal het zeggen ... ?
  • Jean-Claude Van Meirhaeghe

    3 jaar geleden
    Als vreemdelingen zich niet aan de Belgische wetgeving kunnen houden is hun plaats niet in Belgie maar terug in eigen land waar die strikter is.
  • bruno draulans

    3 jaar geleden
    Die pipo verdient minstens een mot tegen zijn appel. Juist dit soort zorgt ervoor dat deze lockdown er is. Ik hoop dat hij met zijn klacht zelf een serieuze straf krijgt. Hij denkt dat hij onschuldig bezig is. Dat moet je maar eens op een intensive care gaan uit leggen. Krapuul is dit, vlakaf gezegd.
  • Isabel da Silva

    3 jaar geleden
    Straks stapt Unia nog mee op dezelfde wagen . En worden de agenten veroordeeld in plaats van de daders . Als het om Europolitici gaat is geen enkele brug te ver . Shame on you .
  • Marc Huyghebaert

    3 jaar geleden
    Als dat privé was, is dat privésfeer van die man - dat ie wou weglopen is verkeerd en samen groeperen tijdens Corona ook - maar voor de rest is dat privé punt uit moeten niet belachelijk doen, tot ze zelf betrapt worden op iets