EPA
Volledig scherm
© EPA

Frankrijk richt pijlen op 76 extremistische moskeeën

Na een reeks radicaalislamitische aanslagen, met de onthoofding van een leraar als een van de jongste terreurdaden, richt Frankrijk zijn pijlen op tientallen moskeeën. Het gaat om ruim zeventig gebedshuizen die gelden als broedplaats van extremisme, en daarmee als vijanden van de Franse republiek.

8 reacties

  • Geert Peeters

    3 jaar geleden
    Moet allemaal toch kunnen. Maar durf geen schuine mop over allochtonen of vrouwen te vertellen, want dan kom je voor de rechtbank. Dan merk je ineens ook waar de echte prioriteiten van onze politici liggen. Moet ik er nog een tekeningetje bij maken?
  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Proficiat voor dergelijk consequent beleid ter beveiliging tegen muzelmanse terreur zoals o.a. deze in de "Bataclan" concertzaal.
  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    Moskeeën sluiten heeft geen zin, het probleem gaat zich verplaatsen naar ander locaties. Het zijn de bezoekers ervan die gevaarlijk zijn. Men moet deze doctrine weren uit onze samenleving, en de grenzen sluiten voor deze individuen.
  • Jacques COLLIN

    3 jaar geleden
    Dat zijn er dus 76 te veel.Die hadden nooit mogen worden  toegelaten!!.
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Goed zo Frankrijk, haat en onverdraagzaamheid moeten aangepakt worden bij de bron, dat moet uiteraard, ongeacht kleur, afkomst of religie voor "alle" bronnen gelden, ook de meest obscure.