AFP
Volledig scherm
© AFP

De Ketelaere, Vanaken en Lang aan het kanon: bekijk hier de belangrijkste momenten uit Club-Zenit

Champions LeagueClub Brugge ontmoet op dit eigenste moment Zenit Sint-Petersburg. Inzet voor blauw-zwart? Kwalificatie voor de Europa League veiligstellen en de deur naar de volgende ronde in de Champions League openhouden. Bekijk hieronder de hoogtepunten uit de wedstrijd.

0 reacties

  1. “Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City
    4

    “Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklap­per tegen City

    Rode Duivel Loïs Openda gaat Europa rond. Hij schitterde door twee goals te maken op het veld van Manchester City. De Champions League-winnaars leken op weg om voor het eerst sinds 2018 nog eens een thuiswedstrijd op het kampioenenbal te verliezen. Maar met Jérémy Doku als invaller ging het elftal van Pep erop en erover: 3-2. Toch ging de prestatie van Openda niet zomaar voorbij, de Europese pers strooit met lof voor de Luikenaar. “Zijn snelheid is fenomenaal, hij was scherper dan Haaland.”
  2. “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham
    PREMIUM
    3

    “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham

    Real Madrid leek woensdagavond in het Etihad Stadium wel Luton Town. Zonder drie ballen te zien op een hele avond kwalificeerde ‘De Koninklijke’ zich niettemin voor de halve finales van de Champions League. Eén voor allen en allen voor één. Tussen hen een speler van 100 miljoen. Jude Bellingham (20) haalde één van die drie ballen wonderschoon uit de lucht, en liep de andere honderdtwintig minuten als Boer Sjarel over de weide. Het zwart onder de nagels. Iedereen valt in katzwijm voor deze ‘working class hero’. “Hoe oud ben jij, bro?”