Frederik Beyens
Volledig scherm
PREMIUM
© Frederik Beyens

Pieter Gerkens, bijna door in Europa en straks tegen ‘zijn’ Genk: “De beste Gerkens ooit? Ik denk het wel”

AntwerpDat Dieu goals kan maken? Wisten we. Dat Refaelov een artiest is? Geen nieuws. Dat Haroun drie longen heeft? No-brainer. Maar dat Pieter Gerkens (25) zo goed kan voetballen? ’t Is tot dusver dé verrassing van het seizoen bij Antwerp. Vlak voor de Europese kwalificatie (toch?) en het duel met ‘zijn’ Genk: interview met de beste Gerkens ooit.

2 reacties

  • Hugo Wouters

    3 jaar geleden
    Niet te begrijpen dat Genk zijn eigen opgeleid talent uitleent aan concurrenten, zoals Gerkens aan Anderlecht, nu in volle ontplooing bij Antwerp,  Schrijvers aan Brugge in plaats van die  twee talentrijke spelers in eigen huis te houden. Tot tevredenheid van hun supporters. Maar neen in Afrika jonge spelers gaan halen die nog niets bewezen hebben en indien zij wel goed presteren duur door verkopen. Zuiver mensenhandel en geen voeling met hun eigen supporters.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Ik had Gerkens eerlijk gezegd onderschat en dacht dat hij te licht zou uitvallen maar het tegendeel is waar.Tot dusver is Pieter een zeer nuttige en verstandige aanwinst gebleken die hard werkt en heel goed tussen de lijnen beweegt en heeft hij zijn huidige plaats in de basis naar mijn mening meer dan verdiend.