De foto die zoveel mensen heeft geraakt: hoofdarts Joseph Varon troost een oudere man op de corona-afdeling van een ziekenhuis in Houston (Texas).
Volledig scherm
De foto die zoveel mensen heeft geraakt: hoofdarts Joseph Varon troost een oudere man op de corona-afdeling van een ziekenhuis in Houston (Texas). © AFP

“Ik wil bij mijn vrouw zijn”: happy end nadat pakkende foto uit Amerikaans ziekenhuis viraal is gegaan

Een oudere man stond huilend op de intensive care van een ziekenhuis in Texas: “Ik wil bij mijn vrouw zijn.” Dokter Joseph Varon - helemaal gehuld in een beschermend pak - troostte hem. De pakkende foto van de arts en de coronapatiënt raakte mensen van over de hele wereld. Nu vertelt de hoofdarts hoe het verder ging.

3 reacties

  • Alain HUYGHEBAERT

    3 jaar geleden
    Zeer mooi en ontroerend van deze toegewijde arts. Ik heb veel respect voor deze persoon en de vele andere naamloze mensen die zich inzetten voor het goede.
  • Leo FREDRIX

    3 jaar geleden
    Waarschijnlijk komt mijn boodschap niet tot hem maar wat een TOPMENS!
  • Kevin van Goethem

    3 jaar geleden
    Als je wil winkelen en het risico wil lopen op intensieve zorg te komen, dan is dat eigen keuze. Ik doe ook elke dag zaken die 'niet mogen'. Niet ziek geweest en ik wil dat risico lopen. Omdat ik weet dat covid voor mij niet meer is dan een jaarlijkse griep. Voor oudere mensen is het risico mss wel groot. Ik zie hier alle dagen een vrouw van 80+ in een volle gym. Dit is haar keuze.