Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rode Duivels treffen Frankrijk in halve finales Nations League, Martínez: “We zijn beiden sterker geworden sinds halve finale op WK. Dit wordt fantastisch”

Nations LeagueDe Rode Duivels mogen zich in de halve finales van de Nations League meten met wereldkampioen Frankrijk, zo wees de loting in Nyon zopas uit. De wedstrijd wordt op 7 oktober gespeeld in Turijn. Drie dagen later, op 10 oktober, volgt dan een eventuele finale tegen de winnaar van het duel tussen Spanje en Italië. Roberto Martínez kijkt alvast reikhalzend uit naar de confrontatie.

4 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    België zal weer verliezen want de kern van Frankrijk is sterker geworden dan die van de belgen helaas ... We zien wel of er revanche komt ...
  • marc castermans

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Frankrijk sterkere kern heeft om er tegen te winnen zal iedereen top moeten zijn en ook details in de wedstrijd moeten mee zitten maar ik hoop dat ze revege nemen
  • gunther scheers

    3 jaar geleden
    Beiden sterker zegt hij, ik denk Frankrijk wel maar België niet. Dat belooft.
  • Maartje Nieuwboter

    3 jaar geleden
    Hopelijk niet Frankrijk in de halve finale. Liever een ploeg die echt durft voetballen. Het meeste spektakel mogen we verwachten van  een halve finale tegen Italië, en dan een finale tegen Spanje. Lekker écht shotten !