Butera, Duranville en Meese.
Volledig scherm
PREMIUM
Butera, Duranville en Meese. © RSC Anderlecht/Photonews/Belga

De schicht, ‘zoon van’ en een goudhaantje dat lang provinciaal voetbal speelde: deze talenten zijn nog op komst bij Anderlecht

VoetbalIn Youth We Trust. Vincent Kompany onderstreept het geregeld met de glimlach. “Dagelijks staan er 15 à 20 eigen jeugdspelers bij ons op het trainingsveld.” Yari Verschaeren, Anouar Ait El Hadj en Hannes Delcroix kent u onderhand wel. Nu breekt ook Zeno Debast door. Maar welke (top)talenten zijn er nog op komst bij RSCA? Van eentje met een zeldzame, aangeboren kwaliteit tot ‘l’éclair’ - ofwel: de schicht. Een alfabetisch en niet exhaustief overzicht.

20 reacties

  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    De RSCA marketing draait weer op volle toeren. Neerpede barst van het talent aldus Neerpede zelf. Maar de eerste ploeg laat andere dingen zien….
  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Ach, super talenten van 19 jaar zouden toch al eens gespeeld moeten hebben, niet?! Hoeveel van de genoemde spelers hebben al minuten gemaakt in het A-elftal?
  • Stephan Vervaeke

    2 jaar geleden
    Anderlecht.😩 Een paard is een paard. Een koe is een koe. Een speler is een speler behalve in Anderlecht daar zijn het allemaal super talenten. Weet je wat ik denk ze hebben geld nodig en hemelen ze op om ervanaf te raken.
  • Peter Vercaemst

    2 jaar geleden
    Deketelaere, Sandra, Audoor, Mbamba, Shinton, Lemmens, De Cuyper, Van den Keybus, Openda, en dan spreken we nog niet over talentvolle 15, 16 en andere 17 jarigen... meeste Belgen in het eerste elftal... tja... duidelijk zeker?
  • Jan Wybo

    2 jaar geleden
    Zullen redelijk vroeg op de transfermarkt komen ,zodat ze kunnen opbrengen om putten te vullen ,zodat rsca weer niet moet schooien