Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a)
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) © VTM Nieuws

Vandenbroucke over vaccinatie: “Mensen zullen soort van oproepingsbrief krijgen”

Epidemioloog en vaccinoloog Pierre Van Damme en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) gaven vanavond in VTM Nieuws tekst en uitleg bij de nakende vaccinatiecampagne tegen het coronavirus die in januari van start gaat.

17 reacties

  • Ben Kabas

    3 jaar geleden
    Ik wacht nog steeds op een mondmasker van de federale overheid. Ik vrees dat de vaccinatie en de daaraan verbonden campagne zal uitdraaien op een janboel  Hopelijk springen de grote en middelgrote bedrijven bij want in België met een overheid die vierkant draait krijg je dat nooit deftig georganiseerd.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Dus wordt het toch een roulette welk vaccin men gaat krijgen, en dat men al dan niet een tweede inenting moet krijgen. Raar dat een patiënt niet kan kiezen welk vaccin hij/zij krijgt toegediend! Wat met de mensen die het in eerste instantie niet zien zitten om gevaccineerd te worden?
  • Jean Foubert

    3 jaar geleden
    Best een inschrijvingslijst maken met die mensen die zich zeker willen laten vaccineren, zodat men een idee heeft van de hoeveelheid - ook voor de nodige 2de vaccinatie! Voor de vaccinatiecentra vrijwilligers oproepen voor administratieve en logistieke ondersteuning!
  • HUS JOZEF

    3 jaar geleden
    Oproepingsbrief samen met kiesbrief anders gaan we niet kunnen volhouden .
  • Jef Van De Plas

    3 jaar geleden
    Ik ga de nevenwerkingen afwachten tot volgend jaar en dan misschien een vaccinatie. Ik hen nog nooit een griepspuit gekregen, heb 40 jaar in het ziekenhuis gewerkt en nooit griep gehad. Trouwens, de griepspuit is een spuit tegen een griep die voorbij is, en de nieuwe griep is van een ander type waartegen vaccinatie niet helpt.