De finale van Mijn Keuken Mijn Restaurant
Volledig scherm
De finale van Mijn Keuken Mijn Restaurant © VTM

Dit zijn de winnaars van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

TVVanavond vond de grote finale van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ plaats. Zussen Jasmina en Deborah namen het op tegen Lorenzo en Ayse voor de prijzenpot van 50.000 euro. Na een moeilijke deliberatie kwamen uiteindelijk Lorenzo en Ayse van Bar Nazar uit Mechelen als winnaars van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ uit de bus. 

5 reacties

  • Georgette Vanoverbeke

    3 jaar geleden
    Proficiat aan Lorenzo & Ayse met jullie overwinning was zeker verdient ,en nog veel succes in de toekomst in jullie eigen restaurant.
  • Heidi I Dhulst

    3 jaar geleden
    Gefeliciteerd aan Lorenzo & Ayse met de overwinning van Mijn Keuken Mijn Restaurant . Jullie waren mijn favoriete koppel om te winnen, en de enige terechte winnaars. Jullie zijn echt een mooi koppel ❤️. Proficiat en nog veel succes in de toekomst met jullie restaurant Bar Nazar .
  • jos segers

    3 jaar geleden
    Proficiat aan de winnaars maar vind het wel straf dat die Loic daar al zijn inspraak in heeft in vergelijking met de andere chefs hun ervaring. Hij begint net met werken.
  • Kathleen Calberson

    3 jaar geleden
    Proficiat, jullie hebben het verdiend en veel succes met jullie nieuwe zaak xxx
  • Piet Van Brande

    3 jaar geleden
    Foei Segio... met je 3 sterren restaurant... die trouwens bezocht heb.. was je top OF THE BILL... zeker in de Benelux... Maar de keuken van de zusjes... met alle respect... was geen Restaurant... maar een Bistrot keuken.. met een glaasje witte wijn... PS. zelf bezoek ik regelmatig Michelin en Gault Millau restaurants Piet