David Manzheley
Volledig scherm
PREMIUM
David Manzheley © VTM NIEUWS

Organisator seksfeestje: “Ik word geïntimideerd opdat ik zou zwijgen”

Poolse media schrijven dat David Manzheley (29), de man die afgelopen week in Brussel het beruchte seksfeestje met diplomaten organiseerde, in zijn thuisland wordt gezocht door de politie. Hij zou gekend zijn in meerdere oplichtingszaken. Zelf ontkent Manzheley dat hij in Polen ooit strafbare feiten heeft gepleegd. “Ik word geïntimideerd”, zegt hij. 

6 reacties

  • Edmond Dillien

    3 jaar geleden
    Als hij in Polen gezocht word en hier ingeschreven is, is er iets dat niet marcheert zoals het zou moeten, en vermits hij de nodige diplomaten, dewelke word niet gezegd, als klant heeft en dan nog connecties in't Europarlement heeft denkt hij echt dat hij alles mag en kan, eens zien wat er van komt met zijn klachten tegen de Politie, ik denk niet dat ze als een blok achter hem gaan staan. 
  • stefan crama

    3 jaar geleden
    Steeds dezelfde vraag, hoe staat men toe dat zulke figuren hier verblijven. De wet eens dringend aanpassen of anders toelaten dat extreem rechts binnen enkele jaren de plak gaat zwaaien. 
  • Dirk Van Nuffel

    3 jaar geleden
    Moet men geloven dat die Poolse gast dat allemaal gratis organiseert.Lijkt meer op de commerciële uitbating van een seksclub voor homoseksuele mannen en als men tussen de regels die er gelden leest mag men er ook van uitgaan dat deze persoon oogluikend drugsgebruik toestaat in zijn woning(zolang het maar geen heroïne is).Zal waarschijnlijk ook wel geen cent belasting betalen ook zijn verdiensten als sekswerker.
  • Emanuel de Landheer

    3 jaar geleden
    Oppakken en doorsturen richting Polen! NUL tolerantie, als je familie zou op bezoek komen zou je voor alles verweten worden met een monster boete er boven op! Dus die gast zegt zelf dat hij niks heeft misdaan, wel nu onmiddellijk terugsturen! En iedere diplomaat met naam in de krant en ontslag! Het zijn net deze die ons zeggen wat we niet mogen doen!!!
  • Ann Vandelannoote

    3 jaar geleden
    Hij kent blijkbaar alleen maar zijn rechten maar van plichten heeft hij nog nooit gehoord. Ja de wetten zijn er ook voor jou! Volg ze net zoals iedereen en dan heb je geen problemen met politie of het gerecht!
  1. Wat te doen in Brussel, de Rand en het Pajottenland dit weekend: van het Balkan Trafik Festival tot kuieren op de Lentemarkt
    PREMIUM

    Wat te doen in Brussel, de Rand en het Pajotten­land dit weekend: van het Balkan Trafik Festival tot kuieren op de Lentemarkt

    Dé tips voor het weekend van 27 en 28 april. Stilaan kunnen we dan toch beginnen hopen op wat warmere temperaturen en durven we uit te kijken naar de zon. En daarvoor komt iedereen graag het huis uit. Nog geen plannen? Wij lijsten hier de leukste activiteiten voor dit weekend in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van snuisteren op de rommelmarkt in Borcht tot sterrengerechtjes proeven in Halle.
  2. “Al 122.000 euro ingezameld maar dat is nóg niet genoeg”: hoe gaat het met Jade (3), die zonder oortjes werd geboren?
    PREMIUM

    “Al 122.000 euro ingezameld maar dat is nóg niet genoeg”: hoe gaat het met Jade (3), die zonder oortjes werd geboren?

    “Het lijkt echt of iedereen zijn steentje wil bijdragen.” Gilles Vanderschelde (41) en Emilie Van Haudenhove (36), de ouders van Jade (3) deelden een jaar geleden hun verhaal in onze krant. Hun dochtertje werd door een zeldzame aandoening, genaamd microtie, geboren zonder oortjes. Om een operatie van meer dan 200.000 euro in Amerika te bekostigen, startten Gilles en Emilie een jaar geleden met een vzw en een inzamelactie. Loopt de crowdfunding vlot? En hoe stelt Jade het op school? Wij spraken met papa Gilles Vanderschelde. “Uit verdere onderzoeken dook plots nog een probleem op.”
    Wemmel