BELGA
Volledig scherm
© BELGA

AA Gent zet al voor derde keer trainer op straat dit seizoen: De Decker ontslagen na dramatisch verlies in Europa League

AA GentEen teleurstellende nederlaag tegen Slovan Liberec heeft het lot van Wim De Decker bezegeld bij AA Gent. De coach van de Buffalo’s werd na de wedstrijd gesommeerd door het bestuur, hij kreeg meteen zijn C4. 

27 reacties

  • Joachim Albert

    3 jaar geleden
    bij elke ploeg is er voldoende talent, anders speelt ge niet in 1A; probleem is vertrouwen, vormpeil, pech, teamspirit (bij verlies is die niet goed); bij Gent is het vooral vertrouwen, 3 goede matchen en het kan volledig draaien...en natuurlijk hebben ze goede ploeg, 5-7 internationals.!!
  • Lucaz Keizer

    3 jaar geleden
    Er is zeker voldoende talent aanwezig om een mooie ploeg te vormen.Alleen zijn er misschien net teveel spelers van hetzelfde type.We hebben een paar smeerlapkes nodig, en die lopen er momenteel niet rond.Wim heeft door corona en blessures ook nooit met een echt type elftal kunnen spelen.Dus omstandigheden zitten ook volledig tegen.Hopelijk dat de voetbalgoden eindelijk ons wat beter gezind worden.
  • Eric Raes

    3 jaar geleden
    Ze moeten dit niet op de trainer steken, dit is gewoon van niet beter kunnen, ze willen Van Haesebroeck terug, maar dat zal niet beter zijn, hij heeft het geluk gehad met kampioen spelen dat hij een goede ploeg had, maar eerlijk gezegd is van Haesebroeck ook geen trainer, hij is wel goed in het uitleggen maar in werkelijkheid een grote nul?
  • Filip De Graeve

    3 jaar geleden
    Het wordt dringend tijd dat die vetbetaalde spelers hun verantwoordelijk nemen en eindelijk eens beginnen te voetballen. Het is niet altijd de trainer zijn schuld, maar volgens de spelers wel. Wim het gaat u goed en uw verdere carrière. En wat de spelers betreft bende prutsers.
  • Mario Vanderlinden

    3 jaar geleden
    Jo Driesen: Gunther is het probleem niet, er zitten daar personen in de scouting die veeeeeel te oud zijn met een visie van het voetbal in de jaren 70/80!