Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Pfizer en BioNTech sussen vrees voor productietekorten - 100-tal jongeren troept samen in Namen

Ondanks hoopvolle indicatoren, heeft het coronavirus in ons land al aan meer dan 17.000 mensen het leven gekost. Het vaccin is echter op komst, en bewoners en personeel van de woonzorgcentra zullen als eerste in ons land gevaccineerd worden. Maar hoewel we in januari uit de startblokken schieten, zal de meerderheid van de bevolking deze zomer nog niet gevaccineerd zijn. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.

17 reacties

  • Maddy Frijters

    3 jaar geleden
    Gisteren zij ik tegen mijn vrouw dat de croo zich aan het indekken was met zijn uitleg dat ze er niet verantwoordelijk kunnen voor zijn als de producent niet op tijd kan leveren. En wat lezen we nu...pfizer kan maar de helft leveren. Ze maken ons al blazen wijs vanaf het begin van de crisis.
  • Tim Berquin

    3 jaar geleden
    Werkt de voormalig verantwoordelijke voor de mondmaskers nu bij Pfizer? 
  • Marnix Malone

    3 jaar geleden
    Als Pfizer de helft van die vaccinaties vervangt door viagra is er geen probleem.
  • Dominique Van der Poorten

    3 jaar geleden
    Van waar komen de meeste grondstoffen, China en India.Het zal daar eigen volk eerst zijn, en ze zijn met heeeel veel. Meer dan 2 miljard, wat stelt Belgie met 11 miljoen voor. Peanuts.
  • luc janssens

    3 jaar geleden
    We gaan  toch niet iedereen in Brussel trachten te vaccineren  . Mijn moeder van 90 die nog zelfstandig woont is niet enthousiast. En moeten we dan ook al de mobiliteitstaks van het Brussels gewest betalen dan ?