Tom Hoornaert, VOS Travel
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Hoornaert, VOS Travel © rv

“Als skilatten hele winter opgeborgen blijven, gaan er slachtoffers vallen”

Nu ook Oostenrijk een kruis heeft gemaakt over de kerstvakantie, kan de Vlaamse wintersporter alleen maar hartstochtelijk hopen dat de liften in de krokus- en paasvakantie weer opengaan. "Als de skilatten de hele winter opgeborgen moeten blijven, gaan er bij de hotels, touroperators en skiverhuurders slachtoffers vallen", klinkt het in de sector.

25 reacties

  • Jos Jansen

    3 jaar geleden
    Hopelijk blijven veel skigebieden ook dicht tijdens krokusvakantie. De regering zou sowieso alle krokusvakanties naar rode zones moeten verbieden, dat levert pure tijdwinst op in de strijd tegen het virus hetgeen ten goede komt aan de hele bevolking . Als je geen jaartje skieen kunt overslaan dan ben je maar een zwak persoon.
  • Alfons Schepers

    3 jaar geleden
    Het ene slachtoffer afwegen tegen het andere dan maar...
  • Louis Rummens

    3 jaar geleden
    Hier in horeca en contact beroepen gaan ook veel slachtoffers vallen , dat is erger dan die skitoestand, die halen dat volgend jaar wel in .
  • Bart Broucke

    3 jaar geleden
    Eens een jaartje skiën overslaan, lees ik hier veel. Helemaal akkoord. Als de krokusskiërs dus in 2021 thuisblijven dan zijn we rond. Moeten de paasskiërs in 2021 thuisblijven, dan is dat het tweede jaar op rij...Mijn kleindochter die in april 2020 voor het eerst zou mee gaan zal het graag horen ! 
  • Sven Kerstens

    3 jaar geleden
    In elke sector vallen slachtoffers. Ik vind het nog altijd onbegrijpelijk dat een bedrijf geen winter kan overleven terwijl het jaren winsten maakt. Waar blijft al dat geld dan?