Het bloedend hart van twee prominente Anderlecht-fans: Herman Van Rompuy en Eddy Merckx.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bloedend hart van twee prominente Anderlecht-fans: Herman Van Rompuy en Eddy Merckx. © HLN

Te weinig inzet? Niet alle paars-witte fans delen die mening: “Het is van wel willen, maar niet kunnen”

De harde kern eiste middels een spandoek “meer ballen”. Ons supporterspanel – met bloedend paars-wit hart – vindt niet dat daar het schoentje knelt bij RSCA: “We missen kwaliteit.”

5 reacties

  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Zonder een drie as aan ervaring lukt het nooit: toppers op verdediging, middenveld en aanval. Remember AC Milan met Van Basten, Gullit en onze fluimbol.
  • dany tavernier

    3 jaar geleden
    Wanneer gaan bestuur en trainer het toch eindelijk eens inzien! Zelfs de huidige, beste Anderlechtspelers, een eventuele uitzondering daar gelaten, zijn maar zeer middelmatige spelers met een beperkt voetbalkundig vermogen. Waar Kompany al die ongelooflijke talenten toch steeds ziet is voor mij en vele anderen een compleet raadsel. Het zal alleszins niet bij Anderlecht zijn, ofwel spelen ze nu nog bij de preminiemen.
  • marc castermans

    3 jaar geleden
    De ploeg van het jaar 2000 was goed maar die met Van Himst, Mulder en andere Haan was nog een stuk sterker. Toen had Anderlecht een Europese topploeg en hoopten de Europese topploegen om niet op Anderlecht te stoten. Het huidige Anderlecht is maar een gewone middenmoot geworden, maar ik ben optimistisch, over enkele jaren staan we er terug met een hoop spelers uit de eigen opleiding.
  • Chris Marien

    3 jaar geleden
    Mooi gezegd van Christiaan ! Eer Anderlecht nog eens een goede ploeg gaat hebben zoals in het jaar 2000 , zie het nie snel meer gebeuren Charles is inderdaad wel heel goed
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Zo eentje zoals Scifo heb ik er nog niet zien bijlopen, dat zou toch een grote opwaardering zijn. Gelukkig kan ik als RSCA supporter wel genieten van Charles Deketelaere, zelfs die steekt er bovenuit van hetgeen we bij RSCA nu gezien hebben.