Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Shutterstock.

Weer een normaal leven? Zó mooi zou dat zijn: onze reporter Nadine Van Der Linden maakt een bloemlezing aan mogelijkheden

Stilaan mogen we weer dromen van een normaal leven, zeker als op 5 januari het vaccin tegen Covid-19 er zou zijn. Maar hoe voelde dat ook alweer, toen alles nog 'gewoon' was? Wat zijn we kwijt en wat hebben we opnieuw te winnen? Een bloemlezing.

1 reactie

  • sylvia van gastel

    3 jaar geleden
    Dat zou mooi zijn maar helaas gaat dat niet zijn voor 2021 . Voordat we allemaal een vaccin hebben duurt dat nog een tijd . Dus laten we niet teveel daar al bij stil staan zodat mensen ideeën krijgen en er grote gezondheidsproblemen ontstaan door de mensen die gevaccineerd zijn nergens meer naar kijken . De mensen die wachten op vaccin de dupe zijn .
  1. “Een terreurbewind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt TikTok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaatste kans
    PREMIUM
    Update

    “Een terreurbe­wind waar hij als ‘Flinke Jongen’ trots op was”: rechter veegt Tik­Tok-sensatie de mantel uit na overvallen, maar geeft hem toch allerlaat­ste kans

    “Ik heb me soms stoer gedragen, zodat mensen schrik van me hadden." TikTok-sensatie ‘Flinke Jongen’ (22) uit Wingene was volgens het Openbaar Ministerie trots op de afpersingen die hij pleegde. Zo werd een tienermeisje op haar 15de door de TikTokker overvallen in het station van Gent-Sint-Pieters, vlak na haar examens. “Ik had geld gekregen van mama, maar was plots alles kwijt. Al vind ik wel dat hij niet thuishoort in de gevangenis.” De rechter volgde donderdag die stelling, al spelde ze Alexander Tseboyev wel flink de les.
    Wingene, Gent, Sint-Niklaas
  2. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark