Vanhaezebrouck en Bayat.
Volledig scherm
Vanhaezebrouck en Bayat. © Photonews

De grote comeback: Hein Vanhaezebrouck is de nieuwe trainer van AA Gent en tekent tot 2022

AA GentHein Vanhaezebrouck keert terug naar de plaats waar hij de hoogtepunten in zijn carrière beleefde. Hij volgt Wim De Decker op als trainer van AA Gent. Vanhaezebrouck tekende een contract tot juni 2022. 

14 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    @joahim Albert : correcte analyse maar het is wel niet omdat Ex-zwemcoach louagie Gent een topploeg noemt dat Gent ook een topploeg is. Gent is een goede middenmoot die, door het falen van, 1 keer bij toeval kampioen geraakt is. Dan is Union st Gilles, Sk Beveren en Lierse ook topploegen.
  • Joachim Albert

    3 jaar geleden
    waarom voetballers geen masker dragen? Omdat ze constant getest worden, positief is thuis blijven.bovendien dragen ze wel een masker maar niet bij trainen of match, logisch?
  • Joachim Albert

    3 jaar geleden
    zijn ideale ploeg, het zal nooit zijn schuld zijn als ze slecht spelen en als ze winnen, is hij de beste trainer. Hij zit in een zetel. Het was zijn enige kans om nog eens trainer bij topploeg te worden, vorige keren zwaar op zijn gezicht gegaan (Anderlecht, Genk en zijn 2e passage in Gent), steeds spelers hun schuld omdat ze richtlijnen niet volgden of scheidsrechters' schuld; maar nooit zijn schuld. Spelers zonder vertrouwen gaan niet beter spelen als coach hen afbreekt. Dikkenek 1e klas
  • Alex Wellens

    3 jaar geleden
    Hij haalt waarschijnlijk maart nog niet! Welke trainer gaat het daar oplossen? Een autokerkhof heeft een betere organisatie! 
  • gilbert Gijdé

    3 jaar geleden
    hij heeft wel niet die ploeg die hij vroeger had,maar het effect kan mss ook werken