beeld ter illustratie
Volledig scherm
beeld ter illustratie © BELGA

KV Oostende buigt verlies van ruim 9,4 miljoen euro om in winst van bijna 3 miljoen euro

OostendeKV Oostende heeft met een opvallend positief cijfer het boekjaar afgesloten. Per 30 juni 2020 liet de club een winst vóór belastingen optekenen van iets meer dan 2,91 miljoen euro. Straf, want het vorige boekjaar werd nochtans afgesloten met een verlies van meer dan 9,4 miljoen euro.

  1. Michiel Jonckheere en Kurt Bataille moeten KV Oostende sportief weer op de rails krijgen: “Met positivisme”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Michiel Jonckheere en Kurt Bataille moeten KV Oostende sportief weer op de rails krijgen: “Met positivis­me”

    Het zijn rumoerige tijden op KV Oostende. Of de aanslepende onderhandelingen tijdig tot de levensnoodzakelijke overname zullen leiden, is een vraag die veel supporters al maandenlang in de ban houdt. En daar kwam de sportieve malaise bovenop, met vorige zondagavond uiteindelijk het ontslag van coach Stijn Vreven. Zijn assistenten Michiel Jonckheere en Kurt Bataille moeten het team weer op de rails krijgen, te beginnen zaterdagavond in Brussel tegen de RSCA Futures. “Maar na amper drie trainingen mogen geen mirakels verwacht worden.”
  2. Cederick Van Daele (KV Oostende) wil nu zijn kans grijpen: “Bij Jong AA Gent geleerd het voortouw te nemen”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Cederick Van Daele (KV Oostende) wil nu zijn kans grijpen: “Bij Jong AA Gent geleerd het voortouw te nemen”

    Volbloed Gentenaar, opgegroeid op een steenworp van de Ghelamco Arena en het vroegere Buffalo-oefencentrum aan de Warmoezeniersweg, maar nu al een paar maanden weg bij de club van zijn jeugd en zijn hart. Bij KV Oostende tekende Cederick Van Daele (23) voor twee seizoenen met een optiejaar en wil hij als voetballer eindelijk ontbolsteren. Zaterdag, op bezoek bij het Club NXT van zijn maatje Nick Shinton, hoopt de linkerflankspeler aan zijn echte doorbraak bij de Kustboys te beginnen.