Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Coronacijfers blijven dalen: nog gemiddeld 115 overlijdens en 187 ziekenhuisopnames per dag

CoronavirusIn de periode van 25 november tot 1 december overleden dagelijks gemiddeld 115,3 mensen aan het coronavirus in ons land. Dat is een daling met 21,1 procent in vergelijking met de zeven dagen voordien, zo blijkt zaterdagochtend uit de voorlopige gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. Alles samen bezweken in België sinds de uitbraak van de pandemie 17.142 coronapatiënten.

9 reacties

  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    De cijfers zijn nog enorm hoog en dalen niet overal. Als m'n nu terug begint met versoepelen zal alle moeite van de laatste maanden voor niets zijn en kunnen we volgend jaar beginnen met een derde golf. Het vaccin zal dit niet tegenhouden, dit is pas effectief aks het grootste deel van de bevolking gevaccineerd is en dan zal het nog afwachten zijn op de resultaten.
  • Benny Van den Wyngaert

    3 jaar geleden
    Stop eens met liegen en stemmen proberen te krijgen . Iedereen weet dat het net andersom is . Ik zeg het follow the money . Daarom zeggen ze dat het daalt nee meneertje. Het zijn feestdagen daarom zeggen jullie dat het beter gaat zodat wij de staatskas weeral bijvullen alsof we dat nog niet genoeg doen
  • Vandeburie Johan

    3 jaar geleden
    Bedrog, als een gemeente met 20000 inwoners 12 besmettingen hebt, maakt Sensano een herberekening naar 100000 inwoners voor die gemeente resultaat :60 besmettingen en dit voor alle gemeentes , zo zijn er ineens 55000000 inwoners. Als die nu eens allemaal belastingen zouden betalen is er geen schuld meer. Heb net nagekeken in hun exel voor gisteren 345 besmettingen maar omgerekend zijn het 2178 zoals in artikel vermeld.
  • Rudy Horré

    3 jaar geleden
    Als 1 op de 5 zich op kerst niet aan de regels houdt, zal het vandaag wel niet veel minder zijn. 
  • Jacques Mertens

    3 jaar geleden
    In Gent en Antwerpen stijgen de cijfers al 5 dagen op rij. Aub geen overdreven optimisme.