Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin.
Volledig scherm
Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin. © Instagram @lesleyannpoppe

Lesley-Ann Poppe (41) bevallen van derde kindje: “Ons kleine wondertje”

ShowbizzLesley-Ann Poppe (41) en haar man Kevin (32) zijn de trotse ouders geworden van Lily-Jane, zo laat het koppel weten via Instagram. De twee kregen een dochtertje en verwelkomen zo een zusje voor Benjamin (12) en Gabriël (4). Het is hun tweede kindje samen.

3 reacties

  • imke de meester

    3 jaar geleden
    waarom toch zulke citroen reacties, laat die mensen nu toch gelukkig zijn, en willen die 3 kindjes hebben dan is dat hun zaak, er zijn zoveel koppels die geen kindjes willen dat is ook hun zaak, en wat die kinderbijslag betreft ik vind het eerlijker vanaf 3 kinderen geen kinderbijslag meer. 
  • Jean-Pierre Browaeys

    3 jaar geleden
    Typisch recente Vlaamse hype "het derde kindje". En wat met de overvolle planeet? En het klimaat? Waarom zou ik nog inspanningen doen voor het milieu, terwijl anderen overal in de wereld al maar meer kindjes maken. Mijn voorstel: slechts kinderbijslag voor de eerste twee kinderen. Met het uitgespaarde geld kunnen andere, meer belangrijke uitgaven gedaan worden. Jean-Pierre Browaeys
  • Anne JACOBS

    3 jaar geleden
    Heel veel geluk aan jullie beiden en de twee broertjes, het zal wel een klassedame worden, nu al op en top aangekleed zie ik (broekje)