"Ontgoochelend en shockerend”: supporters Millwall jouwen spelers uit tijdens knieval

Buitenlands voetbalEen deel van de supporters van de Engelse tweedeklasser Millwall heeft zaterdag meteen van zich doen spreken bij hun terugkeer naar het stadion. Toen de spelers van Millwall en tegenstander Derby County met de officials een knieval maakten als steun aan Black Lives Matter, werden ze uitgejouwd door een klein deel van de 2.000 toegelaten fans.

8 reacties

  • Eric Leysen

    3 jaar geleden
    Supporters van Millwall hebben tenminste nog een beetje eigenrespect. De voetballers doen maar wat met hun belachelijke knieval. Respect voor de supporters van Millwall.
  • Diego Pepre

    3 jaar geleden
    Ze vestigen hier graag de aandacht op. Dan wordt er over de rest gezwegen. Belastingvoordelen voor overbetaalde voetballers.Veiligheid rond het stadion dat van het belastinggeld betaald wordt.Blijven voetballen ondanks de vele coronabesmettingen van voetballers.Een volledige gokwereld op het voetbal gebaseerd.Corrupte clubeigenaars. Daar geven ze allemaal geen kritiek op omdat ze er als analist zelf hun zeer dikke boterham mee verdienen.
  • Francois Peters

    3 jaar geleden
    Spelers staan op het veld om te voetballen en niet om politieke statements af te leggen want dat is de knieval wel degelijk ze zouden trouwens ook wel een statement mogen afleggen over de vernielingen brandstichtingen en plunderingen die er gebeuren als blm ergens gaat betogen
  • christophe laporte

    3 jaar geleden
    Eerlijk gezegd is die knieval nog steeds nodig elke wedstrijd? Het symbool is mooi maar we hebben het ondertussen wel gezien.
  • Tom Van Genechten

    3 jaar geleden
    Je moet als blanke al je zelf haten om geen racist genoemd te worden in deze tijd. Ze hadden die slogan in All lives matter moeten veranderen dan kon ik het begrijpen, nu niet.