Alexander De Croo
Volledig scherm
Alexander De Croo © VTM NIEUWS

Eerste vaccins geleverd in Londens ziekenhuis - De Croo: “Niet het moment voor versoepelingen”

Het coronavirus heeft in ons land al aan meer dan 17.000 mensen het leven gekost, al gaan de cijfers nu stilaan de goede kant op. Het vaccin is op komst, en bewoners en personeel van de woonzorgcentra zullen als eerste in ons land de prik krijgen. Toch zal het nog tot na de zomer duren vooraleer iedereen gevaccineerd is. Volg alle nieuws over het coronavirus hier in onze liveblog.

38 reacties

  • Bart Wierinckx

    3 jaar geleden
    Laten we niet vergeten dat heel de heisa rond versoepeling de schuld is van de media!! Niemand wil versoepelingen behalve de ondernemers dan!! De media wil versoepelingen als lekker nieuws! 
  • paul vdkerckhove

    3 jaar geleden
    Even in de buitenlandse pers rondgeneusd en je leert daaruit bij dat het overal kommer en kwel is , en overal zal de meerderheid slaag krijgen bij de volgende verkiezing , alsof corona een politieke voorkeur heeft .
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Een land dat Europa verlaat, gaat als eerste vaccineren met een vaccin dat in Europa gemaakt wordt. Als de Britten het kunnen goed keuren waarom ons land dan niet? Dit is pure Kafka. En De Wever ge moet nu niet zo op de MR. vitten, het is uw schuld dat wij er mee opgeschept zitten.
  • Kurt Nowe

    3 jaar geleden
    De Waalse regering wil versoepelen, de Vlaamse niet! Hallo? Wanneer is de speeltijd gedaan? Wanneer rinkelt de bel voor een nieuwe speeltijd? Laat de mensen op een verantwoorde manier werken en zeker de zelfstandige! Stijging komt door opening scholen. 
  • Alfred LEEMANS

    3 jaar geleden
    Eigenlijk vraag ik mij af wanneer hij zijn kar zal draaien?  Zou niet de eerste keer zijn.