Premier Alexander De Croo en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez (hier op archiefbeeld vóór er sprake was van coronamaatregelen).
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez (hier op archiefbeeld vóór er sprake was van coronamaatregelen). © OPENVLD

Aanhoudende druk van MR valt op koude steen in Vlaanderen: “Versoepelingen voor het einde van het jaar? Geen denken aan”

“Het laatste wat we nu moeten doen, is mensen valse hoop geven.” Hoewel de MR alles uit de kast blijft halen voor extra versoepelingen, houden zowel premier De Croo als minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) als de Vlaamse regering die deur dicht. “Zoals de cijfers nu evolueren is er geen denken aan dat je kan versoepelen voor Nieuwjaar.”

11 reacties

  • Jan Lanclus

    3 jaar geleden
    en weer had BDW gelijk wanneer hij zei dat de MR niet te betrouwen is. Hypocrieten Lachaert en  De Croo zullen het toch eens moeten toegeven zeker. Een feit blijft natuurlijk dat een meerderheid van de Vlamingen in de kou blijft staan en De Croo nu op zijn knieën zit om allemaal aan één zeil te trekken . Daar had jij beter in september aan gedacht.
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    De Croo stijgt in mijn aanzien, als hij deze keer ook niet plooit voor de Franstaligen, en geen achterpoortjes maakt, dan vind ik hem veel straffer dan ik dacht hoewel ik niet voor zijn partij ben.
  • mertens jean

    3 jaar geleden
    Politici zouden mensen met verstand moeten zijn. Maar blijkbaar heeft een groot deel van die HEREN er toch weinig van.. Ze doen alles om hun eigen imago op te poetsen, dat alles ten koste van de burger die ze z.g.z willlen helpen.
  • Marc Busselot

    3 jaar geleden
    Los van kleur of politiek houden Decroo en VDB de touwtjes stevig in handen. Met het goed beheren van de corona crisis worden ze uiteindelijk beter beloond, dan de MR  sinterklaasjes die weer beginnen rondhuppelen.
  • Willy Devroey

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat de politie opdracht krijgt over heel het land de nationale politici te controleren met Kerst en Oudjaar. Als ze nu toch zo aandringen om te versoepelen zijn ze iets van plan of ze willen opzettelijk de miserie rekken. Bovendien mag zeker geen Vlaamse grond verkocht worden aan het Brussels gewest. Het is een drogreden om hun territorium uit te breiden.