Club aangekomen in Rome voor cruciale Champions League-clash, Mignolet: “We zullen top moeten zijn. Maar we geloven dat het kan”

Champions LeagueClub Brugge is gearriveerd in Italië, waar morgenavond de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Lazio wacht. Als de Bruggelingen winnen in Rome, dan overwinteren ze op het kampioenenbal. Dat zou een flinke stunt zijn. Maar Club gelooft er in elk geval in, zo zei doelman Simon Mignolet vlak voor het vertrek op de luchthaven van Oostende.

6 reacties

  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Vanaken zet alles naar zijn hand in Rome.
  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Zeg maar " waterkans " maar beter dan niets eh ...!Inderdaad iedereen zal top moeten zijn en hoorn dat Roma niet in vorm is natuurlijk en een correcte arbitrage ook !Veel geluk en succes voor Brugge 
  • Bart Jaspers

    3 jaar geleden
    Ik zie het goed komen. In de jpl slecht bezig maar ik verwacht dat ze een resultaat kunnen neerzetten in Rome
  • Dirk Sabbe

    3 jaar geleden
    Echt? Gaan ze top moeten zijn?
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    “We zullen top moeten zijn. Maar we geloven dat het kan” Ja die blijft beter thuis want er is zoveel verkeerd met zulke angstige uitspraak dat er niet veel verkeerd mag gaan een pandoering te voorkomen. Je moet niet afhankelijk willen zijn van your finest moment in history. Stop met kwakzalven en toon zelfvertrouwen je speelt tegen Lazio verdomme. Een open deur intrappen is als achter de feiten aanhollen. "We zullen top moeten zijn". Is dat een grap van een vooruitziend medium of wat?