Nick Cave op Werchter in 2018.
Volledig scherm
Nick Cave op Werchter in 2018. © Stefaan Temmerman

Nick Cave komt dan toch niet naar Sportpaleis, Europese tour afgelast

ANTWERPENSlecht nieuws voor fans van Nick Cave. Zijn Europese tour, die na één keer uitstellen normaal op 10 april in het Antwerpse Sportpaleis zou starten, is nu volledig afgelast. Tickets worden volledig terugbetaald. “Door de schaal en complexiteit van de show in combinatie met de onzekerheid van de pandemie kunnen we niet garanderen dat de tour kan plaatsvinden.”

  1. Lokeren Temse verliest van KVK Tienen (1-0)
    Voetbal Amateurklasse

    Lokeren Temse verliest van KVK Tienen (1-0)

    Dessel - Winkel Sport 1-1 Dessel: Geladé, Vandebrouck Lemmens (68’ Sols), Kolen, Michiels, Kalala, Smolders, Vandersmissen, Kasmi (83’ Versmissen), Milts (75’ Boons), Osei-Berkoe (83’ Coeckelbergs), Owusu (75’ Konneh). Winkel: Londot, Dujardin, Verhooghe, Dauchy (77’ Libbrecht), De Schepper (86’ Declerck), Voskanian (28’ Bendianishvili), Mohamed (77’ Bantu), Sula, Van Marcke, Clyncke, Perbet. Doelpunten: 45’ Owusu (1-0), 90’ Van Marcke (1-1). Geel: Kolen, Michiels, Smolders. (KGS)
  2. Ook in de zomer van 2021 zullen we nog niet mogen feesten zoals in 2019, festivalorganisatoren reageren: “Misschien moet ik me maar in een klooster terugtrekken?”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Ook in de zomer van 2021 zullen we nog niet mogen feesten zoals in 2019, festivalor­ga­ni­sa­to­ren reageren: “Misschien moet ik me maar in een klooster terugtrek­ken?”

    Een festivalzomer zoals in 2019? Na het aankondigen van de nationale vaccinatiestrategie lijkt dat er zelfs in 2021 niet in te zitten. Jonge en gezonde mensen komen volgens de huidige planning pas na de zomer aan beurt voor een prik, grosso modo het doelpubliek van festivals dus. De grote Antwerpse spelers willen nog niet te ver vooruit blikken. Bij de kleinere festivals klinkt het depressiever: “We staan al lang niet meer op de barricades, we zitten in een diepe winterslaap zonder zicht op wakker worden.”