Ivan De Witte.
Volledig scherm
Ivan De Witte. © Photo News

Ivan De Witte spreekt over moeilijke maanden bij Gent: “Dit is het annus horribilis sinds ik voorzitter ben”

AA GentIvan De Witte was vanavond te gast bij ‘Sporza’, waar hij inging op de voorbije, moeilijke maanden bij AA Gent. Over de ontslagen Jess Thorup en Wim De Decker, over de open brief waarin de fans het bestuur op de korrel namen maar ook over Hein Vanhaezebrouck als (hopelijke) redder. 

5 reacties

  • Lucaz Keizer

    3 jaar geleden
    Dewitte heeft Gent gebracht waar het nu staat.Nieuw stadion en financieel gezond.Heeft inderdaad fout gemaakt met Thorup te snel te ontslaan.Maar wie maakt er geen fouten. Lees dat hij geen verantwoordelijkheid wil, denk dat hij net het tegenovergestelde toont.En nogmaals, als men met miljoenen zwaait, vooral ook naar de speler, dan kan men die niet houden. Lot van het Belgische voetbal, dat op een nog redelijke eerlijke manier draait.
  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    Het enige wat ze daar wel goed voor elkaar hebben is een stadion , de rest  amateurisme ten top
  • Jacques Deceuninck

    3 jaar geleden
    Zijn grootste vergissing was simpel weg de invoering van de play-offs. Gelukkig halen ze deze dit jaar niet, en voor mijn part nooit meer.
  • Danny Callaert

    3 jaar geleden
    Als "baas" van een hr-bedrijf zou ik in de grond zinken van schaamte en ontslag nemen. De enige die verantwoordelijk is voor dit debacle is dewitte. Hij is een echte (nva-)politicus: wilt alle macht maar geen verantwoordelijkheid en werpt de schuld op anderen.
  • Frank Van den Eeckhout

    3 jaar geleden
    Gent is een hoop goedkope halftalenten bij elkaar. Dat is het systeem van Louwagie. Het mag niets kosten. De jaren dat Gent hoog eindigde had dat meer met geluk te maken dan met een topclub zijn. Als je ook elk jaar je beste spelers verkoopt moet je ook elk jaar weer opnieuw beginnen.