Voormalig Ketnet-wrapper Melvin Klooster (37) stond vandaag terecht voor opzettelijke slagen en verwondingen tegen wielrenner Iljo Keisse (37)
Volledig scherm
Voormalig Ketnet-wrapper Melvin Klooster (37) stond vandaag terecht voor opzettelijke slagen en verwondingen tegen wielrenner Iljo Keisse (37) © Belga

Gewezen Ketnetwrapper Melvin riskeert twee jaar cel

ShowbizzMelvin Klooster (37) komt nog maar eens in opspraak. De ex-Ketnet-wrapper moet voor de rechter verschijnen na geweld op wielrenner Iljo Keisse (37), en er worden strenge straffen geëist.

4 reacties

  • Daisy Le Bacq

    3 jaar geleden
    een onbeschreven blad had die niet. In het verleden werd(en) reeds medewerkers geschorst/geweigerd bij de "openbare omroep". Zelfs zonder veroordeling en enkel op geruchten!
  • Robert Swillen

    3 jaar geleden
    Volgens zijn advocaat is hij een brave jongen die niets misdaan heeft. Dit is te zien aan zijn vorige veroordelingen.Mooi voorbeeld voor onze jeugd(Ketnet).
  • Leen Demeyer

    3 jaar geleden
    Ah natuurlijk, ik was al aan het speuren naar het woord "racisme" en ja hoor. Het is weer racisme. Sorry, begrijp me niet verkeerd, want dat is er wel degelijk. Maar langs twee kanten en het hoeft echt niet altijd als advocaten-excuus ingeroepen te worden wanneer iemand gewoon strafbare feiten heeft gepleegd.
  • Davy Valcke

    3 jaar geleden
    En daar is opnieuw het meest gebruikte woord ter wereld , rasicme! Zo verliest dat woord alle betekenis