Marc Van Ranst in 'Het Huis'
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Van Ranst in 'Het Huis' © VRT

Eric Goens ontvangt veelgevraagde Marc Van Ranst in ‘Het Huis’: “Zalmpapillot in de vaatwasser. Een aanrader”

TVAflevering 49 van ‘Het Huis’. Eric Goens ontvangt de man die de voorbije negen maanden zowat elke middag of avond wel ergens opdook op televisie. Marc Van Ranst dus. Altijd en overal komt hij tekst en uitleg geven over dat vermaledijde coronavirus en de bijhorende cijfers. In ‘Het Huis’ mag - of beter gezegd: moet - hij tekst en uitleg geven over zichzelf. “Ik heb nooit vermoed dat ik in het oog van de storm zou belanden.”

3 reacties

  • Marlene De Smedt

    3 jaar geleden
    Platvloerse uitzending. Door het programma heen allusies op de verhouding N-VA vs Marc Van Ranst. Weinig respect voor een veelzijdige mens en wetenschapper als Marc Van Ranst. Drie conservatief nationalisten samen tegen een andersdenkende persoon (die hen overigens wel aankon) . De andere gasten in het huis kregen allemaal het bezoek van mensen waar zij een vriendschappelijke band mee hadden. Dit was een gemene afrekening.
  • Eddy De Splenter

    3 jaar geleden
    Is dat één viroloog of een media zoeker . Hij zou beter in een labo zijn om een oplossing te zoeken . Want buiten commentaar te geven . Heb ik hem nog niks horen zeggen van hoe hij aan een oplossing werkt . Maar ja geen tijd zeker
  • johan gabriels

    3 jaar geleden
    zelf zitten die politiekers en bv's en experts in praatprogramma's en kwissen en met meerdere personen en elke dag andere personen dan hun bubbel. en wij maar in onze bubbel blijven.