AP/France Football
Volledig scherm
© AP/France Football

Romelu Lukaku siert cover France Football: “Behoor tot de vijf beste spitsen ter wereld”

VoetbalNog meer in de actualiteit. Romelu Lukaku prijkt vandaag groot op de cover van het magazine ‘France Football’. Een reportage van acht bladzijden over de spits in vorm: “Ik behoor tot de top vijf van de beste spitsen”, zegt de Rode Duivel. 

8 reacties

  • Yves Gysel

    3 jaar geleden
    Zeker top 5 en Big Rom gaat nog beter worden. Beste Belgische spits aller tijden. Mogen we fier op zijn.
  • Frank Bolle

    3 jaar geleden
    Beste counterspits ter wereld ,daar is iedereen het over eens. Maar met een counterspits win je geen prijzen. In deze CL zagen we het weer gebeuren.Tegen Real Madrid , een goede verdeding, en eens op achterstand is hij gewoon nutteloos, onbestaande. Eens op voorsprong wordt hij een machine, kijk de match tegen Monchen Gladbach. Eigenlijk is het simpel ,Romelu is goed tot je op achterstand komt tegen een goede verdediging, dan is het over en uit. Hij is dus een goede maar vooral oncomplete spits.
  • frank veus

    3 jaar geleden
    Is een spits , maar geen wereldspits  . Er zijn er betere !!!
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Met zijn leeftijd mee top 3, verbeterd alsmaar, samenspel, assists, scoren, laten scoren. En zijn beste jaren komen er nog aan, ong 28 jaar is Romelu totaal top. Men kan maar gewoon respect opbrengen voor Romelu Lukaku, onze allerbeste spits aller tijden. Tevens verstandige jongen op als naast het veld. Leeft en eet voetbal. Chapeau Romelu.
  • Johan Van loocke

    3 jaar geleden
    Volledig mee eens. Big rom is zoals  goede  wijn, hij wordt ( nog) beter met de jaren !