AP
Volledig scherm
© AP

Pfizer en BioNTech werken aan nieuwe versie van hun vaccin dat niet bij temperaturen van -70 graden bewaard moet worden

De daling in de Belgische coronacijfers is bijna gestopt, zo blijkt vandaag opnieuw uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. Het vaccin is op komst, en bewoners en personeel van de woonzorgcentra zullen als eersten in ons land de prik krijgen. Toch zal het nog tot na de zomer duren vooraleer iedereen gevaccineerd is. In het Verenigd Koninkrijk is vandaag gestart met de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus. Herlees al het nieuws over Covid-19 van dinsdag 8 december in dit liveblog.

58 reacties

  • RIET HEIRMAN

    3 jaar geleden
    Meest kans op ernstig ziek worden of sterven enige criterium idd en natuurlijk wie hen moet verzorgen. Allerlei beroepen met veel vakbondslui zullen zich zelf nu tot essentieel uit roepen, foei, team 11miljoen, dream on. 
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    Toch ongelofelijk dat er na 18.000 coronadoden hier nog altijd zijn die het maar een griepje vinden ,dat het een complot is van de virologen of dat die maatregelen niet nodig zijn ,egoisme ten top !
  • Bruno Bosch

    3 jaar geleden
    Discussie over essentiële beroepen is schande, medische risico.s moeten bepalend zijn, niet wie .belangrijk Is en wie niet. In alle landen behalve Frankrijk eerst risicogroepen, zorgberoepen en dan volgens leeftijd. Waarom bij ons anders, leraar van 25 loopt zo goed als geen overlijdensrisico, 55 plusseR wel.
  • ronald de weze

    3 jaar geleden
    Als ze het vacin dat hier wordt gemaakt ook effectief hier houd dan is al den zever binnen de maand opgelost . De Britten moeten toch van ons , Europa , niets hebben . Alleen als het hun uitkomt zij we goed genoeg . Beste poletiekers laat nu eens jullie tanden zien . Of gedraag jullie als watjes !!
  • Bea Blunty

    3 jaar geleden
    Net bij de traiteur geweest om te gaan bestellen. We zijn maar met 2 en nodigen geen extra contact uit met Kerstmis. Klein probleem aangezien de traiteur enkel bestellingen aanneemt vanaf 6 personen?!