Daisy Coleman en haar moeder
Volledig scherm
Daisy Coleman en haar moeder © Melinda

Vier maand na zelfmoord van Netflix-ster Daisy Coleman (23) stapt ook haar moeder uit het leven: “Haar verdriet was bodemloos”

ShowbizzMelinda Coleman (58) - de moeder van Daisy Coleman, die te zien was in de Netflix-documentaire ‘Audrie & Daisy’- is onverwacht overleden. Volgens haar omgeving ontnam Melinda zichzelf het leven omdat het verdriet om het verlies van haar dochter te groot geworden was. In augustus, nu vier maanden geleden, stapte dochter Daisy uit het leven nadat ze verkracht én gefilmd werd op een feestje onder vrienden. 

3 reacties

  • marijke deruyck

    3 jaar geleden
    Hopelijk valt de dader en al wie er actief aan meewerkt dat dergelijke zaken nog steeds ongestraft kunnen, een gelijkaardig lot ten deel, want geld- en andere boetes helpen niet, die gasten zijn doordrongen van hun superioriteitsgevoel en worden gesteund door hen die de macht hebben het tij te keren en aan het systematische misbruik van vrouwen een eind te maken.
  • Enrique Nanderlues

    3 jaar geleden
    zedendaders die ongestraft blijven, overal een smet op justitie. niet meer van deze tijd. wraakroepend is het. Steeds stel ik me de vraag waarom justitie op dit vlak niet wil ingrijpen. ik verdenk hun er van ook zedenpleger te zijn, of toch zeker het hand boven het hoofd van hun vriendjes te willen houden. ik kan geen andere verklaring vinden.
  • Gert Van Bunderen

    3 jaar geleden
    Vooral de pesters zouden hier hard aangepakt moeten worden. Waarom doen mensen toch zo iets? Waarom iemand zo hard pesten. En waarom pakt de overheid die zo 'zacht' aan?