Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © Photo News

Clement bespreekt sleutelmomenten: “Helaas ging wissel van Sobol te traag”

Champions LeagueHet sprookje bleef uit. Philippe Clement over de bloedstollende slotminuten, de gemiste achtste finale van de Champions League, de te late wissel van Deli én de vervanging van Lang. "Achteraf gezien was het de goede keuze."

9 reacties

  • Dany Verheire

    3 jaar geleden
    Ik vind Clement een goede veldtrainer maar taktisch blijft hij vreemde beslissingen en wissels maken keer op keer en dikwijls uit koppigheid. Als je met vier achterin wil blijven spelen ok maar haal er dan Diatta af in plaats van Lang En als hij gepikeerd reageert op deze vraag bevestigt dit alleen maar zijn blunder
  • Luc Pierlé

    3 jaar geleden
    Uiteindelijk is de coach de eindverantwoordelijke. Hij kan ten alle tijde onmiddellijk bijsturen door bvb enkele spelers van plaats te wisselen en alzo een uitsluiting van een speler met geel te voorkomen.
  • Dirk Verschueren

    3 jaar geleden
    Brugge pakt geen punten tegen Dortmund.  Begrijpelijk misschien maar op dit niveau moet je minstens een punt pakken tegen een topper.  Tegen Zenit pakken ze 6 punten, knap.  En tegen Lazio pakken ze 2 punten.  Dat moesten 4 punten zijn.  En dààr hebben ze het laten liggen, thuis tegen Lazio.  Verder een knappe prestratie en hopelijk kunnen ze nog iets doen in de EL.
  • Dirk Molin

    3 jaar geleden
    Inderdaad Freddie, dit keer geef ik u volmondig gelijk, waarom Balanta soms de voorkeur haalt op Rits is mij een compleet raadsel of het moet zijn dat men hem in de etalage wil zetten maar ik denk dat er weinigen gaan interesse hebben.
  • Freddie HEREMANS

    3 jaar geleden
    Als Clement start met Ricca op links, Deli en Mechele achterin , Rits ipv Balanta, Sobol dus op de bank want niet fit na corona, was heel die poespas niet nodig geweest, had hij zijn beste speler Lang kunnen laten staan. Clement is de enige schuldige van de niet-winst en 13, 6 miljoen euro die hij zijn werkgever ontfutselt.