AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

OVERZICHT. Waar mag je in de kerstvakan­tie toch naartoe reizen? En wat zijn de beperkingen?

De overheid raadt alle reizen af, maar verbiedt ze niet. Het laat zich dan ook raden dat heel wat Belgen in de kerstvakantie graag naar het buitenland zullen trekken. Je kan in principe overal naartoe, maar wel met beperkingen. Skiërs zullen bijvoorbeeld in quarantaine moeten bij hun thuiskomst. Mag je reizen? Wat zijn de beperkingen? Hoe zit het met reisvouchers en welke controles zijn er? Het antwoord op alle kerstvakantievragen.

27 reacties

  • Bea touzine

    3 jaar geleden
    John Reniers amai verkiest u nu echt reisje boven de lessen? Ik hoop dat er niet veel denken zoals u want anders geraken we hier nog lang niet vanaf hoor!
  • rudy verbruggen

    3 jaar geleden
    Kan men nu echt eens niet 1x thuisblijven
  • John Reniers

    3 jaar geleden
    Oorzaak is de broeihaard in de scholen. Onderwijs is nu niet essentieel maar bijzaak. Door alle scholen volledig in Europa te sluiten hadden we het virus kunnen stoppen en konden we nu onbezorgd reizen. Nu krijgen we na een weekje lekker skien in Zwitserland extra quarantaineverlof. Bedankt DeCroo&Co.!
  • xavier huys

    3 jaar geleden
    En wat hebben we geleerd van het JAAR?
  • Marianne Fritz

    3 jaar geleden
    Verstandige mensen blijven thuis. Is toch geen ramp dat je niet met vakantie bent geweest? Gaat toch allemaal om te kunnen stoefen. Winkels sluiten, horeca en kappers sluiten dat doen ze hier in België wel, maar met z'n allen op vakantie - dat kan. Wie gaat controleren of ze echt wel in quarantaine gaan als ze terug komen ?