Een verpleegster in Cardiff krijgt het Pfizer-vaccin toegediend.
Volledig scherm
Een verpleegster in Cardiff krijgt het Pfizer-vaccin toegediend. © Photo News

“Mensen met zware allergische reacties laten zich beter niet inenten met Pfizer-vaccin”

Mensen die in het verleden al zware allergische reacties meegemaakt hebben, laten zich beter niet inenten met het Pfizer-vaccin. Het advies van de Britse gezondheidswaakhond MHRA komt er nadat twee zorgverleners slecht gereageerd hebben op hun spuitje.

38 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Ze hebben contracten met de overheid gesloten op voorwaarde dat die hen vrijstelt van de aansprakelijkheid bij nefaste gevolgen, Danni Van Driessche. Juist omdat die vaccins veel sneller op de markt gebracht worden en niet getest worden op zwangere vrouwen of mensen met onderliggende aandoeningen.
  • Danni Van Driessche

    3 jaar geleden
    Wat een paniekvoetbal . Alsof ze het vaccin op de markt gaan brengen zonder de testen. Pharma reuzen verdienen wel geld, maar kunnen hun geen hele boel claims permitteren. En jonger dan 60 jaar. Om te werken tot 67 jaar zijn we goed genoeg. Een boven de 60 lijkt het wel of we zijn afgeschreven in de maatschappij
  • Kevin van Goethem

    3 jaar geleden
    Van covid zal ik paar dagen grieperig zijn. Van dit vaccin vallen er misschien zes tenen, vier vingers en mijn haar af. Neen dank u. Gewoon griepje krijgen, wat vroeger slapen, kopje warme thee en rustiger doen op het werk. Klaar. Zo heb ik het een maand geleden gedaan. Was het covid? Geen idee. Het waren toen zeker vier symptomen. En er zijn geen collega's of vrienden gestorven.
  • dirk samaey

    3 jaar geleden
    waarom onze oudjes eerst inenten denkt ge, indien er doden vallen door het vaccin zal het van covidbesmetting zijn.Dit gaan ze niet mededelen in de media.
  • frans Vullings

    3 jaar geleden
    hoezo vaccin getest, mijn spuitje geven ze maar aan een ander pharmareuzen zijn niet te vertrouwen zij testen alleen hoeveel winst er te halen valt