Benzema nam de twee goals voor zijn rekening en zit aan 69 doelpunten in de Champions League.
Volledig scherm
Benzema nam de twee goals voor zijn rekening en zit aan 69 doelpunten in de Champions League. © AFP
Real Madrid RMA
2
EINDE
0
Borussia Mönchengladbach BMG
  • 9' 32' Goal Karim Benzema

Real Madrid slaat opnieuw toe wanneer het moet: Koninklijke groepswinnaar dankzij 2 goals Benzema

Champions LeagueAls de hele voetbalwereld toekijkt, blijft Real het prima doen. Een wel erg comfortabele 2-0-zege doet de Koninklijke als groepswinnaar freewheelen naar de achtste finale van de Champions League. Benzema sloeg voor rust met twee keer het hoofd machtig toe. Mönchengladbach was echt nergens, maar mag zich dankzij een draw in Inter - Shakhtar toch nog opmaken voor de achtste finale van het kampioenenbal.

3 reacties

  • Hugo Wouters

    3 jaar geleden
    Real speelde de eerste helft droomvoetbal. De passes gingen in één tijd naar elkaar, de hele ploeg in beweging en dan een wereldspits in de rangen hebben die de twee voorzetten mooi binnen kopte. En met wat geluk had Benzema er drie gescoord,  echter de bal .spatte op de lat er terug uit. Courtois had helemaal niets te doen en kon al zittend bij wijze van spreken een "clean sheat" houden.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    En nu ineens zou alles OK zijn, ik denk dat niet. Tegen E.Madrid zullen we het zien.
  • Danny De Ruelle

    3 jaar geleden
    Als Real met de ingesteldheid van gisteren  avond blijft spelen zullen ze nog ver komen, hoog druk op de bal met zijn allen verdedigen als het moest en Modrich die speelde als vanouds, ze hebben BMG totaal niet in hun spel laten komen, puike prestatie van Real en van Zizou tot spijt wie het benijd nietwaar Jan Mulder?