Anna Billò en Antonio Conte.
Volledig scherm
Anna Billò en Antonio Conte. © Sky Sports

Kregelige Conte haalt live op tv uit naar presentatrice: “Denk toch na voor je vragen stelt”

Champions LeagueTe genieten was hij niet, Antonio Conte. Na een ellendige 0-0-draw tegen Shakhtar Donetsk liggen Inter en Romelu Lukaku uit Europa. En dat ondervonden de journalisten achteraf aan den lijve. Een geagiteerde Conte ging zelfs live op tv in discussie. “Denk toch na voor je vragen stelt.”

12 reacties

  • moons fons

    3 jaar geleden
    Hilarisch toen Lukaku de bal tegen zijn hoofd kreeg ! Staat ook altijd in de weg hé !
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Lukaku is het enige lichtpunt in dit Inter. Er moet minstens één goede centrale verdediger en één spelmaker bij om terug een topteam te zijn. 
  • Mie Van Gestel

    3 jaar geleden
    Toen Lukaku de bal tegen zijn hoofd kreeg werd hij wakker, toen kwam er beweging in.Meestal gaat hij zo dicht mogelijk bij het doel staan om de bal als laatste te kunnen raken, met alle gevolg vandien. 
  • iwan Rombouts

    3 jaar geleden
    Herhaal, herhaal, met Romeluutje nooit geen prijs. Schrijf hem nog wat meer de hemel in. Doodgewone spits, maar dan aan de luie en onvoldoende technisch kant. Punt.
  • Gilbert Geldof

    3 jaar geleden
    Hoe kan je nog gemotiveerd blijven als voetballer als je zo weinig verdient? Ik zou ze nog 100.000€ meer geven zodat ze wat meer bewegen!. Deze week nog een reportage gezien van een zwemster die alle dagen traint!. Om 6u 's morgens met haar buik in het water om voldoende lengtes te zwemmen en zo haar olympische kwalificatie te halen. Daarna gans de dag les volgen of studeren voor de lessen geneeskunde. En wat verdient ze met haar SPORT (in hoofdletters)! praktisch nougabollen!