Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump-advocaat Giuliani verlaat ziekenhuis na coronabesmetting: “Ik voel me beter dan ooit”

Donald Trump's advocaat Rudy Giuliani heeft het ziekenhuis verlaten nadat hij daar enkele dagen terug was opgenomen met een coronabesmetting. Giuliani werd, net als de Amerikaanse president, met speciale medicijnen behandeld voor zijn Covid-19-ziekte.

4 reacties

  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Heel gemakkelijk om meewarig te doen over een 'onbenullig virusje' wanneer je zelf een privéteam van de allerbeste dokters voor je hebt klaarstaan en toegang hebt tot de beste en de duurste medicijnen. Ondertussen hebben deze fijne heren hun achterban er wel van overtuigd dat corona en mondkapjes om mee te lachen zijn. De fans hebben nog altijd niet door hoe ze belazerd worden en ze vallen als vliegen. Dit is gewoon misdadig.
  • kris verbeek

    3 jaar geleden
    Dit dankzij 2 experimentele medicijnen die de gewone mensen niet krijgen.
  • Jean Pierre Menten

    3 jaar geleden
    Dat is zonder gêne zeggen dat belangrijke personen een andere, betere (zal nog moeten blijken) behandeling krijgen. Dagelijks sterven duizenden Amerikanen zonder dat de huidige regering er iets aan doet. De ziekte wordt door Trump en zijn entourage gebagatelliseerd.
  • Ludwig Geldmeyer

    3 jaar geleden
    Ja we geloven u, u bent altijd al volkomen eerlijk geweest.  Hopelijk kan Biden het vertrouwen in Amerika wat herstellen want alles wat jullie kant uitkomt wordt bij mij en anderen geklasseerd als onbetrouwbaar.