AFP
Volledig scherm
© AFP

Boris Johnson: “Grote kans op no deal-brexit”

Volgens de Britse premier Boris Johnson is er “een grote kans” dat er geen brexitakkoord komt met de Europese Unie. Volgens hem kunnen Britse bedrijven zich best voorbereiden op een no deal, ook al blijven de onderhandelingen lopen.

11 reacties

  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Bij de toetreding tot de EU was het van de UK de bedoeling "zo weinig mogelijk insteken en zoveel mogelijk uithalen" Het is hen niet gelukt. Nu zullen ze op droog zaad moeten gaan zitten.
  • Johan Billiet

    3 jaar geleden
    We hebben hierop reeds geanticipeerd door de Engelse leverancier van hondenvoer te vervangen door een Franse...schijnt onze hond nog meer te smaken...Andere producten volgen..
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Na Thatcher zal ook Johnson zijn land in diepe armoede brengen en wij als buurland gaan mee in de klappen delen
  • Raphaël Defour

    3 jaar geleden
    Net zoals Donald Trumph is men Boris Johnson als ego beter kwijt dan rijk. De UK heeft zich nooit echt ingeschreven op het Euro project. Met zowel de munt, het decimaal eenheden stelsel zijn zij ook op de weg links blijven rijden. Met hun common wealth denkt men zich te laven aan het koloniale verleden en is de EU eerder een last. Denk dat de dynamiek op het vaste EU continent zich sneller zal herstellen van de exit dan de eilandbewoners..  
  • André Decrock

    3 jaar geleden
    Wat mij betreft mogen ze vertrekken  en zet de deur open voor Rusland , economisch zullen wij er wel bij varen